Website Zoeken

 
U bent hier: Notariaat > Tarieven  

Tarieven

Voor onze tarieven vragen wij u bij voorkeur contact met ons op te nemen. Dit heeft een reden. Door ons duidelijk te omschrijven wat uw wensen zijn, kunnen wij u een tarief op maat bieden. Bij meerdere werkzaamheden zijn er vaak ook scherpere combinatie-tarieven mogelijk.

Indien u een offerte opvraagt zullen wij altijd proberen zoveel mogelijk uw situatie in beeld te krijgen en gericht te offreren.
Er zijn al genoeg verhalen bekend over offertes met "allerlei slagen om de arm". Ook wordt er veelal een minimum prijs genoemd en komen er achteraf allerlei "plussen" bij die in eerste instantie niet of niet helder bij de cliënt kenbaar zijn gemaakt. In zulke gevallen voelt een cliënt zich achteraf veelal misleid en dat willen wij voorkomen. Dat is niet de wijze waarop wij willen werken en met mensen omgaan. Gewoon duidelijk (uitgaan van dezelfde gegevens) en eerlijk (niet achteraf anders rekenen) zijn, dat "duurt het langst".

Voor werkzaamheden waarvoor niet echt een vast tarief kan worden afgesproken, omdat de duur/aard daarvan op voorhand niet goed in beeld is te krijgen, zal doorgaans een uurtarief worden afgesproken. Het uurtarief voor een notarieel medewerker is € 150 (excl. btw), voor een (kandidaat-)notaris € 195 (excl btw).